latinica  ћирилица
24/09/2024 |  22:11 ⇒ 22:43 | Autor: RTRS

Dodik: U Palama završeni brojni projekti

SNSD u Pale dolazi sa obrazom, jer su, u mandatu SNSD-a, završeni brojni projekti, poručio je na tribini u Palama predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.
SNSD Pale - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
SNSD PaleFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

- Pale su uvijek bile u mom srcu i uvijek sam vodio računa da ovdje treba više da uradimo, tako smo se i ponašali, a to potvrđuje da vlasti Srpske nikada nisu odbile nijedan predloženi projekat i neće biti dok sam ja tu - istakao je Dodik.

On je ocijenio da je u posljednjih 20 gdina u Pale uloženo više nego u čitavoj prethodnoj istoriji postojanja.

Najavljujući da će tako biti i dalje, Dodik je pozvao na podršku kandidatima SNSD-a za načelnika Pala Damjana Škipinu i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubišu Ćosića, nosioca odborničke liste Boška Јugovića i sve ostale koji su na toj listi.

- Potrebne su nam mlade patriote potput Škipine, koji treba da pobijedi, jer mi vodimo odgovornu politiku - istakao je Dodik.

I kandidat SNSD-a za načelnika Pala Damjan Škipina izrazio je uvjerenje u sigurnu pobjedu.

- Završićemo projekte koje smo započeli - Policijsku upravu, zgradu Fakulteta fizičke kulture i sporta, Muzej Republike Srpske. Evropska banka je odobrila kredit i od naredne grijne sezone imaćemo novu toplanu, a na mjestu dosadašnje napraviti zelenu oazu - dodao je Škipina.

SNSD očekuje ubjediljivu pobjedu u skupštini opštine Pale, i svojih kandidata za načelnika Pala i gradonačelnika grada Istočno Sarajevo - rekao je nosilac liste Boško Јugović.

- Podrška Vlade i predsjednika Republike Srpske projektima na Palama je bila neprikosnovena i zato treba da nastavimo kontinuitet - rekao je Јugović.

Predstavnici SNSD-a zahvalili su se na podršci koalicinim partnerima.