latinica  ћирилица
24/09/2024 |  22:39 ⇒ 25/09/2024 | 08:29 | Autor: SRNA

Đajić apelovao na prevoznike da nastave besplatno voziti penzionere

Nezadovoljstvo građana Gradskom upravom u Banjaluci je veliko, dok se SNSD uvijek stavljao na raspolaganje narodu, rekao je nosilac liste za Skupštinu grada Banjaluka Vlado Đajić.
Vlado Đajić - Foto: SRNA
Vlado ĐajićFoto: SRNA

Đajić podsjetio je da je Skupština grada Banjaluka na inicijativu SNSD-a donijela odluku o izdvajanju 300.000 KM za izgradnju fiskulturne sale u banjalučkom naselju Debeljaci, što gradska administracija nije uradila.

- Istovremeno smo donijeli odluku i usvojeno je u budžetu da se sa 250.000 KM proširi groblje u Debeljacima, a gradonačelnik Draško Stanivuković nije ni to uradio. Znači, pokrao je Debeljake, pokrao je i oštetio građane - rekao je Đajić na predizbornim tribinama Gradskog odbora SNSD-a u Debeljacima i Vrbanji.

Đajić je danas apelovao da prevoznici javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika u Banjaluci nastave da voze besplatno penzionere, ističući da će dati sve od sebe da penzioneri ne izgube pravo na besplatan javni prevoz.

- Neka voze penzionere još 10 dana, a onda ćemo naći pravo rješenje. Mi nismo kao Draško, mi ne lažemo i ne varamo i ne dajemo lažne nade - naveo je Đajić, te dodao da će penzioneri "biti zbrinuti" kroz subvencije za lijekove, nagrade za praznike i rođendanske vaučere.

Đajić je naveo da sa kandidatom za gradonačelnika SNSD-a doktorom Nikolom Šobotom, kroz njihove profesije, služe narodu i stoje mu na usluzi.

- Planiramo tako i dalje, da osjetimo puls građana, da razgovaramo sa njima i da uradimo za narod sve što je potrebno - poručio je Đajić.