latinica  ћирилица
25/09/2024 |  09:20 ⇒ 09:20 | Autor: RTRS

Đokić: Nastaviti sa razvojem za bolje Trebinje

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da će partija nastaviti da sa partnerima radi na razvoju Trebinja, koji je postao jedan od gradova lidera, ne samo u Hercegovini, nego i u Republici Srpkoj.
SP, tribina u Trebinju -
SP, tribina u Trebinju

Đokić je izjavio da se Trebinje prepoznaje po opštem rastu i privrede, turizma, trgovine, ali i kulturnog i sportskog života, te mnogih drugih oblasti koje su podigle grad na znatno viši novo nego prethodnih godina i decenija.

On je rekao da je SP u saradnji sa političkim partnerima posljednje četiri godine u Trebinju imala zapaženu političku ulogu i važne rezultate.

- Radili smo i davali vidan doprinos opštem napretku i razvoju grada i ponosni smo na te rezultate - izjavio je Đokić novinarima uoči predizborne tribine Gradskog odbora SP-a u Trebinju na kojoj su predstavljeni kandidati partije za odbornike u Skupštini grada.

On je istakao da Trebinje ima potencijal za dalji privredni radi i da žele da nastave i dalje da ga jačaju.

- Uložićemo zajednički napor sa partnerima da to i bude ostvareno u budućnosti - naglasio je Đokić.

Predsjednik trebinjskog Gradskog odbora Socijalističke partije Rajko Ćapin istakao je punu podršku ove partije kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja Mirku Ćuriću na predstojećim lokalnim izborima, za koga je rekao da je spreman da nastavi dosadašnjim putem.

Ćapin je dodao da očekuje da će u saradnji sa gradskim vlastima, kao i do sada, predstavnici partije učestvovati u realizaciji najvažnijih projekata u gradu.