latinica  ћирилица
25/09/2024 |  16:30 | Autor: RTRS

Slobodan Protić za mjere koje će olakšati život porodicama

Slobodan Protić, nosilac liste Socijalističke partije Srpske - Goran Selak za Skuštinu grada Laktaši decenijama zastupa ideje jednakosti, pravičnosti i solidarnosti u društvu, nastojeći da poboljša život svih građana, posebno onih kojima je pomoć najpotrebnija.
Slobodan Protić - Foto: SRNA
Slobodan ProtićFoto: SRNA

Protić je svojim dugogodišnjim radom i političkim angažmanom dokazano predan ciljevima koji su u službi svakog čovjeka i zalaže se za mjere koje će olakšati život porodicama i ojačati socijalnu zaštitu.

Protić je i član predsjedništva SPS-a, a svojim dugogodišnjim radom i političkim angažmanom dokazano je predan ciljevima koji su u službi svakog čovjeka. Kao oženjen čovjek, otac dva sina i djed četvoro unučadi, dobro razumije potrebe i izazove porodičnih ljudi, te se zalaže za mjere koje će olakšati život porodicama i ojačati socijalnu zaštitu.

Protić ostaje posvećen vrednostima pravde i ravnopravnosti, koje su temelj njegovog političkog rada i programa, te se bori za bolje uslove života za sve građane Republike Srpske, navodi se u saopštenju.