latinica  ћирилица
25/09/2024 |  16:51 ⇒ 16:53 | Autor: RTRS

Kandidat SDS-a za načelnika Kozarske Dubice zaposlen u Opštinskoj upravi Teslić

Nikola Zlojutro, kandidat SDS-a za načelnika Kozarske Dubice, na platnom je spisku Opštinske uprave Teslić, što uredno potpisuje njegov stranački šef Milan Miličević, načelnik Teslića i predsjednik SDS-a, piše portal Banjaluka net.
Nikola Zlojutro -
Nikola Zlojutro

Zlojutro je u Tesliću zaposlen od februara ove godine.

- Zaposlen sam kao savjetnik načelnika - potvrdio je Zlojutro medijima.

Kada je Miličević došao na vlast u Tesliću 2012. godine Opštinska uprava imala je 99 zaposlenih radnika. Danas je zaposleno 196 radnika, a od tog broja njih 50 u posljednje dvije godine, navodi Banjaluka net.

Portal dalje piše da je teslićka opozicija više puta ukazivala da Miličević Opštinsku upravu koristi kao mjesto za zbrinjavanje i zapošljavanje stranačkih kadrova SDS-a.

- Prema istraživanju, Miličević ima jednu od najskupljih administracija u Republici Srpskoj, a samo u posljednjih pet godina za plate i lična primanja administracije izdvojeno je oko 46 miliona KM. U međuvremenu, Teslić je postao gotovo pa pust grad. Mladi su otišli u potrazi za boljim životom i potrazi za poslom dok u njihovoj opštini prednost imaju SDS-ovci čak i iz Kozarske Dubice - navodi Banjaluka net.