latinica  ћирилица
25/09/2024 |  19:57 ⇒ 22:01 | Autor: RTRS

Dodik: Glas za SNSD je glas za integrisanje svih ljudi u Srpskoj

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pozvao je večeras stanovnike Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva da na predstojećim lokalnim izborima glasaju za kandidate ove stranke i politiku SNSD-a koja integriše svakog čovjeka i cijelu Republiku Srpsku.
Dodik na tribini u Istočnom Sarajevu - Foto: SRNA
Dodik na tribini u Istočnom SarajevuFoto: SRNA

Kandidat SNSD-a za načelnika Istočne Ilidže Miroslav Vujičić očekuje ubjedljivu pobjedu 6 oktobra.

- Siguran sam da je narod prepoznao naš program i ideje koje ćemo realizovati u narednom četverogodišnjem mandantnom periodu, izašli smo s konkretnim stvarima i ponudili alternativu u odnosu na postojeće vlasti - rekao je Vujičić.

Nosilac liste SNSD-a u Istočnoj Ilidži Staša Košarac ističe da je 32 godine opština Istočna Ilidža u zastoju.

- Pogledajmo Istočno Novo Sarajevo, pogledajmo Pale i opštine gdje je SNSD na vlasti. Istočna Ilidža sve ove godine nije sarađivala s institucijama Srpske to je politika koju ovi građani prepoznaju i žele da kazne na ovim izborima - naglasio je Košarac.

Sinergija Republičkih i lokalnih vlasti u Istočnom Novom Sarajevu treba da bude primjer i za opštinu Istočna Ilidža poručio je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

- Meni treba načelnik koji će ovu opštinu vratiti u srce Republike Srpske, koji neće mrziti Republiku Srpsku i pregovarati neovlašteno o tome da se koristi zemljište za proširenje aerodroma u Sarajevu i mnogo čega drugog što smo ovde vidjeli istakao je Dodik.

Prvo i najvažnije što će vlasti SNSD-a napraviti u Istočnoj Ilidži ukoliko Miroslav Vujičić pobjedi je obdanište za 300 djece, poručeno je na tribini SNSD-a.