latinica  ћирилица
25/09/2024 |  22:07 ⇒ 22:19 | Autor: RTRS

Osumnjičeni za krađu kvada sproveden u Okružno javno tužilaštvo (VIDEO)

N.R. iz Banjaluke, koji je uhapšen jutros u okviru akcije "Cross" zbog sumnje da je iz garaže privatne kuće u Laktašima ukrao kvad, sproveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo.
Sprovođenje - Foto: RTRS
SprovođenjeFoto: RTRS

Podsjetimo, pripadnici Policijske uprave Banjaluka u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske realizovali su operativnu akciju "Cross" u okviru koje su jutros oko 4.45 časova uhapsili N.R. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Policijskoj stanici Laktaši, 19. septembra 2024. godine oštećeno lice je prijavilo da je nepoznato lice tokom noći 18/19. septembra 2024. godine iz garaže porodične kuće u Laktašima otuđilo četvorocikl tzv. kvad.

Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, policijski službenici su sinoć na području Laktaša, pronašli otuđeni četvorocikl, a danas su na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni pretresi na više lokacija na području Banjaluke i Laktaša.

Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka