latinica  ћирилица
26/09/2024 |  18:21 ⇒ 19:36 | Autor: RTRS

Vukanović: Lista Za pravdu i red u Istočnoj Ilidži dobija status parlamentarne partije

Lista "Za Pravdu i red" u Istočnoj Ilidži, nakon izbora, dobija status parlamentarne partije u lokalnoj skupštini, poručio je predsjednik ove partije Nebojša Vukanović na tribini u Istočnoj Ilidži.
Za pravdu i red - Foto: RTRS
Za pravdu i redFoto: RTRS

- Očekujemo za početak da pređemo cenzus i imamo svog odbornika i koliko budemo imali odbornika i uticaja u Skupštini toliko ćemo imati mogućnosti da utičemo na rad Istočne Ilidže, podržavamo kandidata SDS-a aktuelnog načelnika Marinka Božovića - naveo je Božović.

Nosilac Liste Za pravdu i red u Istočnoj Ilidži Mitar Zirojević istakao je da će se u Skupštini opštine zalagati za prava radnika.

- Naš cilj će prvenstveno biti baziran na radnicima da svi imaju iste mogućnosti da svima budu plaćeni godišnji odmori da budu prijavljeni na osam sati onako kako to zakon raspolaže - istakao je Zirojević.

Za pravdu i red - Lista Nebojše Vukanovića, prvi put učestvuje u lokalnim izborima na području Istočne Ilidže, a podršku će pružiti kandidatu SDS-a za načelnika ove opštine, Marinku Božoviću i nezavisnom kandidatu za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, Igoru Lukiću, poručeno je na tribini u Istočnoj Ilidži.