latinica  ћирилица
26/09/2024 |  21:32 ⇒ 22:16 | Autor: RTRS

SDS Volja naroda: Foča zaslužuje više nego što danas ima

Ne želimo da Foča bude opština koja je među demografski najstarijim i sa najmanje upisanih prvačića. Glavni uzrok svih problema su korupcija, nezaposlenost i loši putevi – istakao je na tribini u Foči Ognjen Bodiroga, kandidat SDS Volja naroda za načelnika opštine Foča.
SDS - volja naroda - Foča - Foto: RTRS
SDS - volja naroda - FočaFoto: RTRS

- Spremni smo da preuzmemo odgovornost, ne sumnjam u svoju pobjedu, jer sam spreman i psihički i fizički da preuzmem odgovornost i da dokažem da Foča u naredne četiri godine može da bude jedna od najrazvijenijih opština na istoku Republike Srpske - poručio je Ognjen Bodiroga.

Kandidati za odbornike su časni ljudi, među njima univerzitetski profesori, borci prve kategorije i mladi ljudi – naglasio je Dušan Bodiroga, nosilac liste za Skupštinu opštine Foča.

- Tako da imamo fantastičan tim da preuzmemo odgovornost u naredne četiri godine i da vodimo Foču u bolju budućnost i to na dosta bolji način nego što je do sada rađeno - rekao je Dušan Bodiroga.

Iz SDS Volja naroda u Foči je poručeno da imaju program za poboljšanje pronatalitenih mjera, socijalne politike i privrede.