latinica  ћирилица
01/05/2024 |  08:23 ⇒ 08:32 | Autor: sputniknews.com

Đoković nastavlja da unosi promjene u svoj tim

Novak Đoković nastavlja da povlači poteze i da unosi promjene u svom timu.
Novak Đoković i Marko Paniki (Foto: www.instagram.com/djokernole/) -
Novak Đoković i Marko Paniki (Foto: www.instagram.com/djokernole/)

Tako je poslije prekida saradnje sa prvim trenerom Goranom Ivaniševićem, uslijedio rastanak i sa kondicionim trenerom Italijanom Markom Panikijem.

Novak Đoković nastavio je da uručuje "zahvalnice" svojim najbližim saradnicima u izuzetno delikatnoj fazi njegove prebogate karijere, kada u foto-finišu najveći svih vremena pokušava da se domogne još nekog velikog trofeja.

Nole je putem društvenih mreža potvrdio da rastanak sa Italijanom Panikijem, čovjekom koji je bio zadužen za njegovu fizičku spremu, a kako je prethodnih dana u Beogradu sa Đokovićem na treninzima viđen njegov bivši kondicionih Gebhart Fil-Gričk, tako je jasno u kom pravcu idu stvari.

      View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Dragi Marko, period naše saradnje bio je čudesan. Zajedno smo osvajali titule i obrali rekorde. Najznačajnije od svega, uživao sam u najobičnijim danima treninga i u teretani i van nje. Bezbroj sati "karćofinija" i smijeha koji su me učinili motivisanim da se pripremim za postizanje uspjeha. Veliki Rimljanine (kako te Goran zove), hvala ti za svu energiju, trudi i vrijeme koje si uložio u to da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom. Velika ljubav za tebe i vidimo se uskoro u Rimu - napisao je na društvenim mrežama Novak Đoković.

Upravo će Rim biti prva naredna stanica Novaka Đokovića, koji je ove sezone i dalje bez trofeja.

Đoković trenutno trenira pod budnim okom Nenada Zimonjića i pomenutog Fila-Griča.