X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Italijanska liga
Italijanska liga
12:30
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Italijanska liga

Italijanska liga je jedna od najkvalitetnijih u Evropi. U seriji A takmiči se 20 klubova, a neki od njih poput Milana, Јuventusa, Intera osvajali su i Ligu šampiona. Ne treba svakako zaboraviti ni Romu, Napoli, Sampdoriju, Torino, Udineze, Fiorentinu. Svi oni imaju i veliki broj kvalitetnih kako domaćih tako i stranih fudbalera. Tradicija klubova, njihovi uspjesi, ali i kvalitet igrača garantuju i dobar fudbal.

Na programu Radio televizije Republike Srpske svake nedjelje možete pogledati utakmicu koja se igra u ranom popodnevnom terminu, od 12 časova i 30 minuta.

Redakcija: Sportski program

12:25 | nedjelja, 22. Oktobar
KЈEVO – VERONA
U gradu Romea i Јulije u nedjelju je fudbalski praznik. U gradskom derbiju, Kjevo je domaćin Veroni.“Leteći magarci“ su u gonjem dijelu tabele, zauzimaju osmo mjesto šti je duplo bolje od svog gradskog rivala Verone. Takođe, Kjevo ima i duplo više bodova, 12, u odnosu na Veronu koja je u osam kola osvojila samo šest bodova. Ako je suditi po tim podacima, onda je Kjevo apsolutni favorit. Međutim, činjenica da je to gradski derbi, sve je otvoreno.