X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

Sportsko-zabavno popodne
14:00 | subota, 24. Јuni
Sportsko-zabavno popodne: PRVO LJETNO DRUŽENJE U SZP
Ali, za najbolje sportiste nema odmora - jedni su počeli pripreme za novu sezonu, drugi treniraju pred evropske izazave, a trećima je, kao plivačima i atletičarima, sezona u punom jeku. Na talasima našeg Radija čućete šta se dešava u Brčkom, na Vidovdanskoj atletskoj trci, kako se u Doboju pripremaju za rukometni TV turnir, te nekoliko razgovora sa poznatim sportistima i trenerima. Izdvajamo ime Srđana Mrvaljevića, svjetskog vicešampiona u džudou, koji je učestovao u radu međunarodnog kampa u Banjaluci. Budite i ove subote uz Sportsko-zabavno popodne Radija Republike Srpske.
Razbudilnik
06:00 | ponedjeljak, 26. Јuni
Razbudilnik: Јutro i radio su iz iste priče!
Kad su se prije desetak godina pojavili prvi pametni telefoni, mislil smo da je to vrh tehnologije, da je rezervisan samo za odabrane i da smo mi od toga daleko svjetlosnu godinu. Danas, kada ga gotovo svako nosi u džepu, više niko se ni ne trzne za riječ "pametno". A to pametno, je svugdje i na svakom mjestu, i nema tog predmeta koji danas nije "pametan", računari, naočare, patike, automobili, kuće, kreveti.... Da li se pojavom pametnih uređaja, počela manje vrednovati ljudska pamet, ili ona polako odlazi u drugu krajnost?
Dobro veče, čovječe
20:00 | srijeda, 28. Јuni
Dobro veče, čovječe: večernje putovanje kroz život
Možda ćete nam više povjerovati ako Vam kažemo da su ovo riječi jednog kulinara, koji izuzetno voli svoj poziv. Predrag Tošić, profesionalni kuvar i profesor Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole u Banjaluci iznad svega voli život, za koji se izborio snagom vlastitog duha i podstaknut iskrenim emocijama. Osvojivši, zajedno sa svojim učenicima, više od 100 nagrada na međunarodnim kulinarskim takmičenjima, spremajući jela koja, osim mirođijama, obogati i vlastitom dušom, ovaj magistar gastronomije živi punim plućima. Budete li s nama u srijedu, u 20 časova, oduševićete se životnom i profesionalnom pričom ovog čovjeka!