latinica  ћирилица
KAFA SA POZNATIM LIČNOSTIMA | 14/06/2014 | 19:27

Održana Kafa sa Van Gog-om!

Đule i ekipa su održali nezaboravan mini koncert u RTV Domu RTRS, predstavivši aktuelno izdanje 'Neumeren u svemu'u najboljem svjetlu!

Gosti na kafi sa poznatim ličnostima, 14. juna, bili su jedni od  najpoznatijih regionalnih kantautora i jedan od najvećih aktivnih rokenrol bendova - Van Gog!

Želju da se upoznaju sa tvorcima neprolaznih hitova poput: Mama, Skačem skači, Anđele moj brate i mnogobrojnih drugih pjesama, izrazilo je preko stotinjak vjernih fanova. Bila je ovo prilika da lično upoznaju žive legende muzike ovih prostora, postave im pitanja, dobiju autogram, slikaju se i ponesu uspomenu na jedno divno druženje.

Naravno, bend Van Gog ne bi bio to što jeste da nije fanovima pružio enormnu količinu ljubavi, emocija i energije, koje su se pretočile kroz 40-ak minuta 'unplugged' svirke, koja je ovaj bend predstavila kroz potpuno novu prizmu percipiranja muzike uopšte. Naime, u RTV Domu RTRS, bend Van Gog je postavio nove standarde u promociji izdanja, postavljajući 'domaći zadatak' svima koji žele ozbiljno da se bave muzikom. Van Gog je prisutne usrećio primerkom svog aktuelnog albuma 'Neumeren u svemu' i sjajnim performansom podsjetio da su ipak ljudi ono što je najbitnije!

U duhu ove atmosfere u banjalučkom restoranu Filipe, održana je konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali novinari iz gotovo svih domaćih medijskih kuća. Bila je ovo prilika, da se osim 9. po redu izdanja grupe, predstavi i knjiga 'Tragovi prošlosti' u izdanju Lagune, čija prodaja počinje 17.juna.

Radio - televizija Republike Srpske medijski je partner u promociji aktuelnog izdanja 'Đuleta i ekipe', a Vašoj pažnji sa velikim poštovanjem preporučujemo VAN GOG - NEUMEREN U SVEMU!