latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 09/07/2014 | 13:59

Verica Mišić - prepoznatljivo lice RTRS na Demofestu!

Radio-televizija Republike Srpske i ove godine je medijski pokrovitelj najboljeg regionalnog festivala za demo bendove, Demofesta! Tim povodom razgovarali smo sa prepoznatljivim licem Zabavnog programa RTRS Vericom Mišić, koja će u RTRS kutku razgovarati sa zvijezdama predstojećeg festivala!

http://www.rtrs.tv/_FOTO/glrz/0341/034157.jpg- S obzirom da si voditeljka emisija zabavnog karaktera, ''Urbane Zone'' i ''7 u 1'', šta za tebe u tom kontekstu znači Demofest?
Demofest je druženje sa kolegama. Fantastična organizacija press konferencija i propratnog sadržaja. Demofest je druženje sa vrhunskim muzičarima koji naše emisije čine zabavnim, pitkim i kvalitetnim. Ne postoji ništa ljepše i snažnije od promocije kvalitetnog zvuka, kulture, truda i pozitivnih vibracija. Demofest su izmorene noći i jutra sa osmijehom, biram to za odgovor broj jedan.

- Čiji nastup nikako ne bismo smjeli propustiti na predstojećem festivalu?
Ne bi bilo profesionalno od mene, niti sam dovoljno kompetentna da biram i ocjenjujem rad vrhunskih muzičara sa izuzetno kvalitetnim, dugogodišnjim karijerama iza sebe. Јa samo mogu apelovati još jednom na sve ljubitelje dobrog zvuka da obavezno poprate takmičarski dio programa, jer zbog demo bendova ovaj festival i postoji. Sasvim sam sigurna da će neko od njih jednog dana krasiti neki veliki svjetski muzički stejdž, ostavljajući masu bez daha. Vjerujem da to nije moja uobrazilja. Zato najveće aplauze i ovacije ostavite za njih.

- Koje sadržaje ovo ljeto nikako ne smijemo propustiti u programu RTRS?
Ovo ljeto gledaoci RTRS moći će uživati u bogatom sportsko-zabavnom sadržaju koji je počeo sa promocijom najboljeg evropskog festivala za 2013.godinu, novosadskog EXIT festivala, a nastavlja se učestvovanjem na Јelen Demofestu ali i praćenjem niza kulturnih, zabavnih i sportskih događaja koji u najavi obilježavaju ljeto 2014. godine i zato ''Pratite nas''!

- Zašto voliš svoj posao?
Zato što ga ne doživljam kao posao, nego kao ljubav. Novinarstvo i ja smo „kliknuli“ na prvu i emocija tog prvog kontakta nas još uvijek drži zajedno. Nekad se svađamo, a najčešće čestitamo jedno drugom na još jednom zajedničkom danu.

- Ko je zapravo Verica Mišić kada se ugase reflektori i kamere?
Zaljubljena žena, razdragana djevojčica, ljubitelj životinja, prirode, muzike, knjiga, pozorišta. Zaljubljenik u svoje najbliže i u iskrenost. Recimo da sam to ja, uz još par sitnica koje uvijek nosim sa sobom u koferu.