latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 28/07/2014 | 11:33

Najava događaja: BRODOLOM preuzima RC Kanjon!

Spektakularna noć u bijelom, ispunjena je ljetnjim mirisima, obojena bojama ukusnih koktel pića, inspirisana nevjerovatnom muzikom i sjajnom atmosferom. Noć u bijelom, poslije koje s pravom možete reći da ste u potpunosti doživjeli još jedno ljeto u gradu na Vrbasu… Noć u bijelom u kojoj se dešava magija!

Najveća žurka u bijelom – BRODOLOM

Naravno, riječ je o najvećoj žurci u bijelom – Brodolomu! Četvrti po redu Brodolom na Vrbasu, održaće se u subotu, 02. avgusta u RC KANjON u Banjaluci. Vjerujemo da oni najvjerniji poklonici najveće žurke na otvorenom, jedva čekaju novo izdanje jer BRODOLOM je svakim svojim narednim izdanjem postajao sinonim najboljeg ljetnjeg provoda pod vedrim nebom. Svojom originalnošću odredio je pravac kretanja u kojem i danas raste i razvija se.

Ovo je jedan od najvećih i najzabavnijih koncepta zabave i jedan od značajnih muzičkih događaja u regionu, značajan po tome što zaista pruža neponovljivo iskustvo masovnog ‘clubbing-a’ pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

Podsjećamo da su kroz dosadašnja tri izdanja prodefilovali mnogobrojni izvođači, a zbog originalnosti ovog jedinstvenog događaja i ovogodišnji ''Line up'' je pod velom mistike i sigurno će biti najprijatnije iznenađenje u drugoj avgustovskoj noći na Vrbasu. Naravno i predstojeći Brodolom će krasiti superiorni sadržaji uz plesačice i hostese, egzotična osvježenja i razne nagradne igre i igrice koje će svima obezbijediti dodatne uspomene na četvrti Brodolom!

Motiv i kod večeri je: ”Dress Code: WHITE”, odnosno – dođite obučeni u bijelo! Na taj način stvorićemo jedinstveno klabersko zajedništvo, a potom uživati u tendenciji da se zajedno provedemo do ranih jutarnjih časova uz neponovljivi Brodolom. Ukoliko niste u bijeloj garderobi nećemo biti u mogućnosti da Vas ugostimo, što je poslednje što želimo, zato ne zaboravite na: ”Dress Code: WHITE”!

Ukoliko ste bili naš gost ranijih godina, dovoljno je da najkasnije do 01.08. dodjete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način. Broj mjesta je ograničen – zato rezervišite svoje mjesto na Brodolomu na vrijeme!