latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 25/08/2014 | 11:45

Preporučujemo: ''IBIZA WAVE''!

Ekipa Urbane zone iako na odmoru vrijedno prikuplja informacije o najboljim muzičkim događajima u Srpskoj i regionu! Ovaj put vašoj pažnji preporučujemo dašak atmosfere sa ostrva zabave Ibice!

Plesni podijum je spreman za razigrana stopala pravih znalaca vrhunskog užitka provoda uz house muziku ipak vrijeme je da se ljetnja avantura podigne na viši nivo! Јoš samo 5 dana do najbolje zabave na obali Vrbasa ovog ljeta!

Da li ste spremni za urnebesni set jednog od najboljih, evropskih, mladih majstora disko džokej pulta? Naime, iz osunčane Španije, sa najpoznatijeg ostrva ljubavi – Ibice, na obale Vrbasa u bar Opijum u Banjaluci, stiže ''DJ Carlos Chaparro''! Performer koji je svoju karijeru gradio rame uz rame sa najpoznatijim španskim umjetnikom koji se bavi elektronskom muzikom ''Wally Lopezom'', a taj put ga je odveo u posjetu mnogim klubovima i festivalima širom svijeta, a između ostalog i na popularnu Ibicu gdje i ovo ljeto radi u dobro poznatim klubovima na ostrvu.

Karlos kroz svoje setove provlači energičan set sa prepoznatljivim španskim zvukovima. Žurka pod nazivom ''IBIZA WAVE'' donesi djelić atmosfere sa najluđeg ostrva ljubavi!

Pored Karlosa nastupaju: Digital Sikers, Nebs DŽek i Fili (Digital Seekers, Nebs Jack i Filly)

Medijski pokrovitelj ovog događaja je Radio Televizija Republike Srpske,

pratite nas!