latinica  ћирилица
X FAKTOR | 25/03/2015 | 14:40

Iks faktor (X faktor) 01. emisija

Takmičenje za izbor nove regionalne zvijezde je počelo!

„Što se Iks faktora tiče, kocka je bačena“ – otvorio je, ovim riječima, najveći muzički šou, Masimo Savić. Počela je potraga za najvećom muzičkom zvijezdom regiona, potraga za mladićem ili djevojkom koji imaju ono nešto što ih čini zvijezdom, ono nešto zbog čega ćemo poželjeti da ih gledamo i slušamo opet i opet.
Nakon što smo se upoznali sa četvoročlanim žirijem: Masimom Savićem, Tončijem Huljićem, Aleksandrom Kovač i Željkom Јoksimovićem, i čuli njihove poruke, voditelji šoua Antonija Blaće i debitant u voditeljskim vodama Aleksandar Radojičić osvrnuli su se na predaudicije, prvu fazu takmičenja.
Nakon predaudicija održanih u čak osam gradova čitavog regiona Srbije,Bih,  Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, na kojima je pjevalo čak 12 hiljada ljudi, izabrano je 200 najboljih pred kojima su sada nastupi pred žirijem i publikom.

Upravo odatle i počinje ovaj šou. A upoznajemo prve takmičare. Marko Stantić iz Subotice, dalmatinska klapa „Stine“, Marija Belagan iz Nikšića, Almir iz Makedonije, Vitomir Јović Miša , Јelena iz Varaždina, Hard rok nastup devojke iz Splita, Dušan Šarenac, Sofija koja ima samo 15 godina i veliku tremu, Hana koja ima 17, Nebojša Radivojević iz Beograda,  Adnan i Tarik iz Sarajeva. Sofija, Nebojša i Vitomir, nažalost, nisu dobili potrebne glasove za prolaz u dalje takmičenje.

Puno zabave, smijeha i dobrog raspoloženja očekuje nas i ove nedjelje zato budite uz RTRS od 22 časa 50 minuta!