latinica  ћирилица
INTERNAT | 26/03/2015 | 15:06

Emitovanje prve sezone počinje 1. aprila

SADRŽAЈ PRVE SEZONE

U internatu ''Crna Laguna'' počinje nova školska godina. To je prestižna škola smještena usred šume koju pohađaju deca najuticajnijih porodica u zemlji. Svi učesnici: profesori, učenici i pomoćni personal se ponovo sastaju i spremni su da počnu školsku godinu s velikim iluzijama.

To je internat sa osnovnom i srednjom školom i ima učenike od 6 do 18 godina. U njemu boravi ukupno oko 400 osoba: pomoćno osoblje, profesori i učenici. Ove godine stižu dva nova učenika: Markos Pasos i njegova sestra Paula koji započinju novi život poslije pogibije roditelja. Takođe stiže i nova čistačica Marija. Nije poznato nikome da je pobjegla iz psihijatrijske klinike i došla u internat u potrazi za svojim sinom.

S druge strane, nekoliko učenika žele da otkriju razlog misterioznog nestanka starog profesora. Nisu svjesni opasnosti koja im prijeti od jedne organizacije koja traži skriveno blago u internatu i još jedne druge koja se bavi prodajom dječjih organa. Ubiju jednog učenika i spremaju se da likvidiraju i ostale. Ali neprijatelj je mnogo bliže nego pretpostavljaju, jer u ovom internatu ništa nije onako kako izgleda, niti su neke ličnosti ono za šta se predstavljaju.