latinica  ћирилица
KAFA SA POZNATIM LIČNOSTIMA | 09/11/2012 | 20:50

Beogradski sindikat

Više od 200 obožavalaca prijavilo se na “Kafu sa Beogradskim sindikatom” u želji da upoznaju svoje omiljene izvođače, postave im pitanja, slikaju se sa njima, i ostvare svoju želju

 

Radio-televizija Republike Srpske

nastavlja akciju “Kafa sa poznatim ličnostima”.


Ovog puta gost RTRS-a bili su članovi grupe Beogradski sindikat, koji imaju koncert u Sportskoj dvorani Borik, 10. novembra, od 21 čas.

Nakon velikog interesovanja gledalaca RTRS-a povodom dosadašnjih gostovanja akcije “Kafa sa poznatim ličnostima”, kojoj je dosad prisustvovao veliki broj obožavalaca, koji su se družili i fotografisali sa popularnim ličnostima, RTRS je za svoje gledaoce organizovao druženje i sa “Beogradskim sindikatom”.

Više od 200 obožavalaca prijavilo se na “Kafu sa Beogradskim sindikatom” u želji da upoznaju svoje omiljene izvođače, postave im pitanja, slikaju se sa njima, i ostvare svoju želju.

Najbržih 70 prijavljenih najvatrenijih obožavatelja dobilo je priliku da se upozna sa ovim beogradskim hip hop bendom.

Druženje je organizovano 9.novembra u RTV Domu, gdje su fanovi s nestrpljenjem čekali ove nevjerovatno zanimljive momke.

Članovi benda prvo su se družili sa svojom vijernom publikom. Bilo je tu mama, tata kao i tinejdžera i djece, a svi su imali poneko pitanje za članove benda i želju da se sa njima upoznaju, uslikaju i dobiju autogram. Bilo je tu i onih koji “žive pjesme Beogradskog sindikata”, onih koji odrastaju uz njih, onih koji su za svoje drugove i drugarice “osvojili” druženje sa BS-om, onih koji su svojim voljenima “poklonili” druženje na RTRS-u, do onih koji su proslavljli svoj rođendan uz članove BS-a. Nakon druženja momci su bili gosti Televizije RS gdje je urađen i intervju koji ćete moći vidjeti u emisijama Televizije RS: Poprokaut, 7u1 i rubrici Bez komentara.

Svima koji su prisustvovali, a i onima koji nisu bili u mogućnosti, “Beogradski sindikat” obećao je nezaboravan koncert i druženje 10. novembra u dvorani "Borik".