latinica  ћирилица
18/07/2014 |  15:53 | Autor: TANЈUG

U Egzit avanturi učestvovalo 260.000 ljudi

Exit festivali, rano jutros na plaži Јaz u Budvi završeni, Sea dance festival, koji zajedno čine Egzit avanturu, okupili su više od 260.000 ljudi, rekao je Tanjugu direktor Egzita Dušan Kovačević

Kovačević je kazao da je posebno zadovoljan činjenicom da je novi koncept da se Egzitu pridoda morska obala imao sjajan prijem kod publike.
 Prema Kovačevićevim riječima publika je i na Petrovaradinsku tvrđavu i u Budvu došla u ogromnom broju i nivo cijele manifestacije time je podignut za još jednu skalu.
 "Ono što ću posebno pamtiti sa ovogodišnje Egzit avanture jeste činjenica da su mnogi izvođači, među kojima i veliki broj svjetski poznatih zvijezda, oduševljeni atmosferom i na Egzitu i na Si Dens Festivalu, svoje planove mijenjali i nakon nastupa ostajali i po dva-tri dana kao obični posjetioci, da uživaju u festivalskom programu", rekao je Kovačević dodajući da takva praksa ne postoji ni na jednom festivalu na svijetu.
 On je rekao da su tako neplanirano svoj boravak na Petrovaradinskoj tvrđavi ili na plaži Јaz produžili Skrileks, Dejmon Olbarn, Dub FX, Glorija Gejnor, Hurts...
 Prema onome što je saopštio Egzit tim, Egzit je ovogodišnjim izdanjem ponovo pomjerio sopstvene granice i zadao još teži zadatak da sljedeće godine bude uspješniji, inovativniji i drugačiji.