latinica  ћирилица
21/07/2014 |  10:16 | Autor: Telegraf

Da li je ovaj hotel najjeftiniji na svijetu?

Kada je odlučio da pokrene ugostiteljski biznis, preduzetnik iz Kine je riješio da ponudi jeftin hotelski smještaj, ali u betonskim cijevima.

Pogledajte video snimak.

Da bi one bile što interesantnije, na svakoj je ocrtan neki ulični grafit. Neimenovani preduzetnik iz kineske regije Henan, došao je na originalnu ideju kada je odlučio da pokrene ugostiteljski posao. Naime, odlučio je da ponudi jeftin hotelski smještaj u betonskim cijevima.

On je riješio da iskoristi sav materijal koji industrija baca, a ujedno se radi i o krajnje inovativnoj i ekolokškoj inicijativi.

Iako se radi o rudimentalnom komforu, a pritom sobe i ne pružaju najsjajniji pogled, ovo je ipak jedno od najoriginalnijih ideja u istoriji ugostiteljstva i ovom biznismenu može pružiti veliku prednost u odnosu na druge ljude koji se bave istim poslom.

Hotelske sobe nove generacije nalaze se u petnaest cijevi koje su poređane u prirodi. Svaka soba ima klima uređaj, a predviđene su isključivo za porove. Kako bi im dodao notu urbanosti, ovaj ugostitelj je odlučio da spoljašnost svake cijevi bude oslikana raznoraznim uličnim grafitima.