latinica  ћирилица
23/07/2014 |  11:36 | Autor: Telegraf

Nevjerovatna transformacija bračnog para (FOTO)

Supružnici Robert i DŽesika Foster godinama su bili gojazni. Robert je u najdebljoj fazi imao 150 kilograma, a DŽesika 130. Riješili su da to promjene drugačijom ishranom i sportom.
Robert i DŽesika Foster - Foto: Facebook
Robert i DŽesika FosterFoto: Facebook

Robert Foster i njegova supruga DŽesika godinama su imali probleme sa težinom, a onda su shvatili da više ne žele da budu debeli i riješili da moraju da smršaju.

Robert je u najdebljoj fazi imao 150 kilograma. Nosio je majice na kojima je pisalo “Pobjedio sam anoreksiju“. Za druge je bio čovjek neopterećen svojom težinom, ali privatno je sebi zamjerao zbog debljine i želio da smrša. Nije imao snage da svoje četiri ćerke odvede u park, a umorio bi se i pri raspoređivanju namirnica kupljenih u prodavnici, prenosi KDVR.

DŽesika je dosegla težinu od 130 kilograma i priznaje da se, uprkos kilaži, osjećala “nevidljivom“ jer su je ljudi ignorisali zbog debljine.

U martu 2012. bračni par imao je emotivan razgovor. DŽesiki se približavao 30. rođendan i nije više željela da bude debela. I ranije su vodili razgovore o tome da moraju da smršaju, ali tog dana nešto je bilo drugačije.

"Obožavam svoju djecu i volim svog supruga, ali to je bio trenutak kada sam mrzela sebe. Nisam im davala cijelu sebe jer sam se gadila sama sebi", ispričala je DŽesika i objasnila da su tada donijeli čvrstu odluku da kreću drugačije da se hrane.

DŽesika je krenula na zumbu, i za nekoliko nedjelja izgubila 10 kilograma i napokon postala motivisana za dalji rad na svom izgledu. Robertu je trebalo malo duže da se privikne na promjene, ali odmah je krenuo na tenis i počeo da preskače repete poslije obroka. Počeli su zajedno da plivaju, planinare i trče.

Trud se isplatio i danas oboje imaju istu težinu – 75 kilogramaa. Potpuno su promjenili svoju ishranu, klone se brze hrane i jedu puno voća, povrća i ribe. Kažu da se osjećaju zdravije i srećnije.

"Volim sebe. Volim ono što vidim u ogledalu. Znam da još imam da radim, ali sam sada drugačija osoba", zaključila je zadovoljna DŽesika.