latinica  ћирилица
29/07/2014 |  12:50 | Autor: Blic

Subotica: Nestala 15-godišnjakinja

Istraga o nestanku Tijane Јurić (15) iz Subotice je u toku, ali se još ne zna šta se s njom dogodilo u noći između petka i subote u Bajmoku, na putu do Sportskog centra na Rati.

Njen otac Igor Јurić uputio je apel svima da ukoliko imaju pravu informaciju jave policiji. Kako je navedeno, ona je na sebi imala bijelu majicu, svijetle farmerke i bijele "starke". Bilo kakvu informaciju ili bilo kakav trag mogu se javiti na broj 0695232614.

Djevojčica iz Subotice je ljetnji raspust provodila kod bake i djeda u Bajmoku, a u petak uveče je bila sa društvom na zabavi gdje je od druga pozajmila duksericu. Do kuće su je pratili drugarica i drug, ali pošto je zaboravila da vrati duks koji je nosila vezan oko struka, odlučila je da se vrati do Sportskog centra. Tijanu je čekao dječak koji joj je pozajmio duksericu, ali se ona nije pojavila, zbog čega joj je krenuo u susret. Poznavajući je kao dobru i savjesnu, odmah je obavijestio ostale drugove da je nema i potraga za njom je počela već oko jedan sat poslije ponoći.

Oko 500 Bajmočana, policajci, žandarmerija sa psima tragačima pretražili su u subotu naselje Ratu, Bajmok i okolinu. Јedino što je pronađeno na putu, u blizini kanala iz kojeg su vatrogasci ispumpali vodu, jeste bijela patika za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena.