latinica  ћирилица
22/08/2014 |  19:16 | Autor: Agencije

Zvezda može da registruje igrače!

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ukinuta je zabrane registracije igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.
Stadion Crvene zvezde - Foto: RTRS
Stadion Crvene zvezdeFoto: RTRS

Crvena zvezda će moći da registruju igrače koji su pojačali klub ovog ljeta, jer su dostavljeni dokazi o izmirenju obaveza prema povjeriocima ili postizanju sporazuma sa povjeriocima.

Takođe, iz Zvezde su deponovali sredstva na račun FS Srbije u visini duga prema Slobode iz Užica. Razlog za takvu akciju je činjenica da je u toku proces trojne kompenzacije između Crvene zvezde, Slobode i FS Srbije.

"Crveno-bijeli" su u ovom prelaznom roku doveli Miloša Bosančića, Bogdana Planića, Nenada Gavrića, Danijela Avramovskog, Predraga i Stefana Đorđevića, Stefana Antića, Đorđa Despotovića i Mamdua Mbođa iz Senegala.

Pošto je Zvezdi dozvoljeno da registruje igrače, očekuje se da će posljednja pojačanja moći da igraju sa Vojvodinom u Novom Sadu u trećem kolu Јelen Superlige.

Zabrana registracije igrača je ukinuta i Radu, jer su dostavljeni dokazi o regulisanju obaveza prema povjeriocima.

Јedini klub kojem je još zabranjena registracija novih igrača je OFK Beograd. Članovi Disciplinske komisije apelovali su na rukovodstvo OFK Beograda da do isteka prelaznog roka izmire dugovanja ili postignu dogovor sa povjeriocima.