latinica  ћирилица
26/08/2014 |  10:13 | Autor: RTRS

SNSD predstavio slogan u Mrkonjić Gradu (VIDEO)

U Mrkonjić Gradu, SNSD je sinoć predstavio slogan kojim će nastupiti na oktobarskim izborima. Skupu je prisustvovala i međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović, koja je i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.
SNSD predstavio slogan u Mrkonjić Gradu - Foto: RTRS
SNSD predstavio slogan u Mrkonjić GraduFoto: RTRS

Cvijanovićeva je rekla da je došlo vrijeme za još jednu pobjedu SNSD-a i da to kaže samouvjereno i vrlo ubijeđeno.

- Tako će biti, zato što smo mi politička opcija koja funcioniše na način da okuplja različite generacije i da svaka organizacija ima svoje ljudsko, političko i svako drugo mjesto u okviru naše stranke - istakla je Cvijanovićeva.

Navela je da građani najvažniji točak koji pokreće sve ono što je dobro i da će to doprinijeti da SNSD ostvari dobre rezultate, kao i do sada. Cvijanovićeva je naglasila da je ovo politička generacija koja zna šta radi, zna kakvu ulogu ima u društvu i zna šta RS treba da postane u budućem periodu.

- Јa sam naumila da pobijedim, definitivno. Prvo, zato što mi jesmo najvolja politička ponuda na političkom nebu cijele BiH. Drugi razlog je što smo započeli novi proces koji niko drugi ne bi umio da završi, a da to nismo mi. Treća stvar - iz inata. Tačno iz inata, pa pobijedimo sve one koji su toliko puni frustracija, puni mržnje, puni svega onog što ne treba - zaključila je Cvijanovićeva.

SNSD će nastupiti pod sloganom "Za pobjedu Srpske", dok će slogan kandidata za člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović glasiti "U ime Srpske, za pobjedu Srpske".