latinica  ћирилица
26/08/2014 |  15:46 | Autor: RTRS

Ne može bez Srba u timu kola Premijer lige Engleske

Pojedini mediji u Engleskoj, ali i šire, bave se sastavljanjem idealnog tima drugog kola Premijer lige, a niko nije izostavio reprezentativce Srbije.

Engleska Premijer liga se nastavlila prethodnog vikenda, a drugo kolo zatvorili su Mančester Siti i Liverpul u jednom od derbija ove sezone. Mediji na ostrvu i u Evropi se bave sastavljanjem najboljeg tima ovog drugog kola, a niko nije mogao da izbjegne reprezentativce Srbije iz redova Čelzija, kao ni crnogorskog internacionalca, Stevana Јovetića, koji je na neki način obilježio ovo kolo.

Dejli Ekspres je u idelni tim Premijer lige u drugom kolu uvrstio sljedeće fudbalere: Kurtoa - Kliši, Kompani, Vlar, Haton - Azar, Matić, Lamela, Eriksen - Јovetić, Zarate.

Ovaj list piše da je Nemanja Matić imresionirao ponovo na sredini terena protiv "Lisica" i da se sasvim zasluženo nalazi u idealnom timu.

Sa druge strane, poznati portal "Goal.com" je takođe sastavio tim kola u kome nema Nemanje Matića, ali ima Branislava Ivanovića. Pogledajte na narednoj slici za koga su se oni odlučili u ovom izboru.

 

 

Pored ova dva medija, kao i uvijek, oglasio se i portal "whoscored.com", koji se isključivo bavi statistikom igrača do najsitnijih detalja, a evo i njihovog idealnog tima.

Takođe, prema ovom sajtu Branislav Ivanović je drugi najbolje ocijenjeni igrač prvenstva trenutno, odmah iza Edena Azara.

ivor: sportske.net