latinica  ћирилица
03/09/2014 |  09:58 | Autor: novosti.rs

Stefan Јović želi Hrvate u osmini finala

Košarkaš koji je pravo otkrovenje u nacionalnom timu Srbije ovog ljeta, počinje da skreće pažnju i iskrenim izjavama u razgovoru sa novinarima.

Dan pauze za "orlove" na Svjetskom prvenstvu u Španiji iskoristili su i novinari da od Đorđevićevih igrača dobiju osvrte na dosadašnji učinak, ali i na ono što ih čeka narednih dana.

Odlični Stefan Јović se i na tom polju izdvojio, nimalo ne krijući koga želi za rivala na startu nokaut faze takmičenja.

"Baš bih volio da nam Hrvati budu protivnik u osmini finala! Ne znam zašto, igrao sam protiv njih samo onaj meč u Francuskoj, ali mislim da bi naš duel i ovdje u Španiji bio prava poslastica", jasan je Јović, a prenose "Novosti".

Inače, rijetki su oni koji su vjerovali da će selektor Đorđević imati veliko povjerenje u debitanta u našem nacionalnom timu, ali "Sale Nacionale" vjeruje Јoviću, a on mu vraća borbenošću i sasvim korektnim izvršavanjem obaveza na parketu.

"Veoma je važno kada u selektorovim očima vidiš da vjeruje u tebe, jer onda i ti imaš mnogo više samopouzdanja. Kada izađem na teren uopšte ne razmišljam o protivnicima, nikoga ne respektujem", poručuje Јović.

Podsjetimo, reprezentacija Srbije poslije tri odigrana kola u Grupi A ima učinak od dvije pobjede i jednog poraza, obezbijedila je plasman u osminu finala, ali je do tada očekuju još dueli sa Brazilom i domaćom Španijom, od kojih zavisi sa koje pozicije će naši "Orlovi" u narednu fazu takmičenja.