latinica  ћирилица
03/09/2014 |  14:43 | Autor: B92

Zvezda putuje u Moskvu na otvaranje stadiona Spartaka

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u petak Spartaku na otvaranju njegovog novog stadiona u Moskvi.

Јedan od igrača koji se posebno raduje tom meču je Vukašin Јovanović, 20-godišnji štoper crveno-bijelih.

"Očekujem prije svega dobru utakmicu. Za mene će to biti utakmica karijere jer nikad u životu nisam imao priliku da igram pred tolikim brojem ljudi. Velika je čast što ćemo baš mi otvoriti taj stadion, novi dom fudbalera Spartaka, i objekat na kojem će se igrati i svjetsko prvenstvo", rekao je Јovanović.

Biće to prijateljska utakmica dva kluba čiji navijači gaje bratske odnose. Međutim, za Zvezdinog štopera, to je prilika i da se nametne.

"Biće jako lijep ambijent, njihovi navijači će nas dobro dočekati, stvarno sam oduševljen i jedva čekam utakmicu. Ne samo zbog ambijenta, već zato što ću pokušati da se nametnem šefu i stručnom štabu. Јa ću igrati kao da je prvenstvena utakmica. Daću svoj maksumum jer mi je mnogo bitno da odigram dobro i da se nametnem. Moram iskoristiti svaki minut da steknem poverenje trenera, makar to bila i prijateljska utakmica", istako je mladi defanzivac.

Stadion Spartaka imao je pretpremijeru 30. avgusta kada su na teren izašli veterani moskovskog kluba i sadašnji prvi tim.