latinica  ћирилица
22/09/2014 |  07:49 | Autor: sportske.net

Јunajted: Falkao povrediš li se, ideš nazad u Monako

Јedna od najvećih transfer priča ovog ljeta, prelazak Radamela Falkaa u redove Mančester Јunajteda i dalje privlači veliku pažnju.

Naime, Mančester Junajted je dobio veliko pojačanje u liku sjajnog Kolumbijca, koji se smatra jednim od najubojitijih napadača na svijetu. Svojim igrama i golovima u Portu, a prije toga i u Atletiko Madridu, ovaj igrač je upravo to i potvrdio.

Začuđuje transfer u Monako a sada i u Mančester Јunajted, klubove koji ne nastupaju u Ligi šampiona, što je izazvalo mnoštvo komentara. Novac i uticaj super menadžera Mendeša igraju veliku ulogu.

Ne treba ipak zaboraviti ni na povredu ovog sjajnog fudbalera zbog koje nije otišao na Mundijal i zbog koje mnogi strahuju da više neće biti isti igrač.

Radamel Falkao je dugo odsustvovao zbog povrede koljena koju je u Francuskoj zadobio na jednoj Kup utakmici. Ipak Mančester Јunajted je uradio svoj domaći zadatak baš kao i kad su postojale sumnje da je ovaj Kolumbijac lažirao svoje godine.

U vezi s tim, engleski mediji javljaju da je Mančester Јunajted obezbijedio svoju poziciji, te da pozajmicu Falkaa može da prekine u slučaju povrede i da Kolumbijca vrati u Monako.

"Mančester Јunajted može da pošalje Falkaa pravo nazad u Monako u slučaju da se ponovi povreda koljena, koja je i ugrožavala prelazak u engleski klub. Јunajted i Monako su se dogovorili da se njegova pozajmica prekida i da se Kolumbijac momentalno vraća u Francusku u slučaju povrede.", javljaju engleski mediji.

Navijači se svakako nadaju da se to neće desiti, kao i sam igrač koji iskazuje veliku želju da se nakon ozbiljne i jako neugodne povrede što prije vrati u prepoznatljivu formu.

Inače, Falkao bi već danas mogao da bude od prvog minuta na terenu u dresu Јunajteda, na meču protiv Lestera.