latinica  ћирилица
22/09/2014 |  08:56 | Autor: RTRS

Brčko: Pretresene tri lokacije

Na području Brčkog pretresene su tri lokacije, a dva lica osumnjičena su za polni odnos sa djetetom, neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, potvrđeno je u policiji.

Policija je u okviru akcije "Palermo dva", pretresla objekte u naseljima Četvrti juli, Gredice dva i u jednoj kući u centru grada.

 

Tom prilikom pronađeno je 150 tableta za seksualnu stimulaciju u prostorijama koje su koristila lica čiji su inicijali C.I. /19/ i M.B. /25/, osumnjičena za polni odnos sa djetetom, neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, rekao je portparol policije Halid Emkić.

Emkić je rekao da osumnjičeni nisu pronađeni ni na jednoj od tri pretresene lokcije, te da će policija najvjerovatnije raspisati potragu za njima.

"Utvrđeno je da su osumnjičeni imali seksualni odnos sa najmanje jednom djevojčicom koja je stara 13,5 godina", rekao je Emkić i dodao da je današnja akcija usmjerena na sprečavanje trgovine ljudima.

Policija će protiv osumnjičenih uputiti tužilaštvu izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.