latinica  ћирилица
23/09/2014 |  19:39 | Autor: Sportska centrala

Tajson u ulozi spasioca

Majk Tajson se često nalazio u novinskim naslovima zbog raznih skandala, odgrizanja dijela uha protivniku u ringu ili silovanja, ali ovog puta imao je ulogu heroja.

Nepažnjom jednog taksiste, motociklista na autoputu u Las Vegasu teško je povrijeđen nakon što je pao sa motora, nakon čega je ostao da leži na putu.

U tom trenutku tuda je prolazio Majk Tajson sa još dvojicom prijatelja, ali je odmah zaustavio svoj automobil, zatim zaustavio saobraćaj i pohitao da pruži pomoć povređenom motoristi.

On je ostao pored njega i razgovarao je sa njim sve vreme dok nije stigla Hitna pomoć, uzgred naglasivši ostalim pristiglima da nikako ne pomjeraju povrijeđenog motociklistu. Naravno, nikome nije palo napamet da pored Tajsona pokuša da pomjera povrijeđenog vozača motora, a Tajson se udaljio sa lica mjesta tek pošto su stigla ambulatna kola.

Motorista je prošao sa teškim povredama i lomom ramena zbog čega će morati na operaciju, ali nije propustio da Tajsonu pošalje poruku sa zahvalnicom.

"Uspio sam da ga slikam svojom nepovrijeđenom rukom kada je stajao iznad mene. Želio sam da mu pošaljem poklon-korpu sa čokoladama, ali su mi njegovi ljudi rekli da to nikako ne činim, pošto se Tajson zdravo hrani. Na kraju sam mu poslao veliku korpu sa voćem i poruku zahvalnosti za ono što je učinio za mene", poručio je Rajan Česli koji je teško nastradao u ovoj saobraćajnoj nesreći.