latinica  ћирилица
25/09/2014 |  10:43 | Autor: SRNA

Radmanović i Hojti Јi: Svim silama se boriti protiv terorizma

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović i zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD Hojti Јi tokom razgovora u Njujorku postigli su visok stepen saglasnosti da se svim silama treba boriti protiv terorizma i povećati efikasnost djelovanja kroz globalnu saradnju.
Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović i zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD Hojti Јi - Foto: SRNA
Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović i zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD Hojti ЈiFoto: SRNA

Razgovarajući o unutrašnjoj situaciji u BiH i o predizbornoj kampanji, Radmanović je oštro reagovao i nazvao neprihvatljivim i netačnim istup dvojice američkih diplomata u BiH.

On je ocijenio da takav istup ne doprinosi jačanju dobrih odnosa dvije zemlje i da na to s pravom u BiH svi oštro reaguju, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Radmanović učestvuje na 69. zasjedanju Generalne skupštine UN, a Hojta Јia primio je na njegov zahtjev u prostorijama Misije BiH pri UN.