latinica  ћирилица
25/09/2014 |  19:33 | Autor: RTRS

I Dragović u Igokei

Nekadašnji član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije Nikola Dragović (26) karijeru će nastaviti u Igokei, pišu sportske.net.

Dragović je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije Srbije i sa njima osvojio 4 zlatne medalje karijeru će nastaviti u Igokei.

Nikola Dragović tokom ljeta je trenirao sa Crvenom zvezdom Telekom ali je vicešampion odustao od njegovog angažmana što je iskoristila Igokea.

Šampion BiH i 26-ogodišnji krilni centar dogovorili su jednomjesečnu saradnju a priliku da debituje u dresu kluba iz Aleksandrovca Dragović će imati u prvom kolu ABA lige 3. oktobra protiv Zadra.

Bivši reprezentativac osvajao je zlatne medalje sa mlađim selekcijama na Evropskim prvenstvima u Španiji, Srbiji i Crnoj Gori, Turskoj i Sloveniji, a takođe je bio dio Univerzitetske reprezentacije koja je 2011. godine osvojila najsjajnije odličje na Univerzijadi u Šenženu.

U dosadašnjem toku karijere Dragović je nastupao za Avalu Adu, Spartak iz Sankt Petersburga i Avelino a period od 2006. do 2010. godine proveo je na prestižnom kalifornijskom koledžu "UCLA".