latinica  ћирилица
28/09/2014 |  20:24 | Autor: RTRS

Dodik glasao na izborima za načelnika Laktaša

U Laktašima je glasao i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik. Uvjeren je da će prijevremeni izbori za načelnika opštine Laktaši odrediti dobru atmosferu za SNSD i na opštim izborima.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na glasačko mjesto u Laktaše došao je sa porodicom. Dodik očekuje veliku pobjedu SNSD-a u Laktašima, koja je, kako kaže, neupitna. Novoizabrani načelnik biće dio projekta modernizacije i bržeg razvoja ove lokalne zajednice, rekao je Dodik.

- Apsolutno sve što smo učinili, a to je da evidentiramo sigurne glasove. Ljudi koji su u anketama prihvatili da se izjasne kao oni koji će glasati za kandidata SNSD govori da je minimalan rezultat koji možemo očekivati - 60 odsto za našeg kandidata, ako ne i više - rekao je Dodik.

On je uvjeren da će prijevremeni izbori za načelnika opštine Laktaši odrediti dobru atmosferu za SNSD i na opštim izborima. Zadovoljan je današnjom kampanjom u Laktašima koja je, kako kaže, bila fer i korektna.

Predsjednik SNSD je rekao je da ga raduje da vidi da su građani Laktaša shvatili svoju obavezu da izađu na izbore i glasaju.

Dodik je rekao da Laktaši moraju nastaviti da se razvijaju, zbog čega je ovoj opštini potrebno čvrsto vođstvo sa skupštinskom većinom, koju dominantno ima SNSD sa koalicionim partnerima.