latinica  ћирилица
15/10/2014 |  17:19 | Autor: RTRS

Milan se uključio u trku za Nastasićem

Srpski fudbaler Matija Nastasić će promijeniti sredinu, a povratak u Italiju je sve izvjesnija opcija, pišu italijanski mediji a prenose sportske.net.

Nakon spekulacija da je za njegove usluge pokazao interesovanje Јuventus, ali i Inter, Matija Nastasić se od danas dovodi u vezu sa "rosonerima".

Prema pisanjima italijanskih medija, Milan je zainteresovan da dovede srpskog reprezentativca u januaru na pozajmicu, sa pravom otkupa ugovora na kraju tekuće sezone. Šta više, Italijani tvrde da su "rosoneri" već poslali inicijelnu ponudu za mladog defanzivca koji je poslednji put na teren u dresu Sitija istrčao u avgustu na meču Komjuniti Šilda.

Milan vjeruje da Matija i dalje ima potencijala da realizuje kvalitete koje je nagovijestio i pokazao prvo u Fiorentini, a potom i u Mančester sitiju, gdje je pod vođstvom prethodnog menadžera bio jedan od najvažnijih igrača u timu šampiona.

Pelegrini je u međuvremenu izgubio povjerenje u srpskog fudbalera, čije mjesto suvereno čuvaju kapiten Kompani, martin Demikelis i Mangala kao najnovije pojačanje koje se sve više nameće.