latinica  ћирилица
16/10/2014 |  07:07 | Autor: RTRS

Petar Škundrić ponovo predsjednik SD Crvena zvezda

Redovna sjednica Izborne skupštine Sportskog društva Crvena zvezda održana je u srijedu, na kojoj je reizabran predsjednik Petar Škundrić, prenio je B92.


Za potpredsjednike Skupštine izglasani su Vladica Popović, Viktor Јelenić i Aca Marković.

Izabran je i novi Upravni odbor koji broji 20 članova. Za predsjednika UO SD Crvena zvezda izabran je Ivan Todorov, a za potpredsjednike su izglasani dr Nebojša Čović i Đurđevka Ćeramilac.

"Želio bih da se zahvalim na ukazanom povjerenju. To je dodatna odgovornost koju smo prihvatili. Veliki broj novog rukovodstva potiče iz starog rukovodstva. Želio bih da se zahvalim svim dosadašnjim članovima rukovodstva SD Crvena zvezda koji su dali svoj doprinos u radu Sportskog društva i čiji je rad utkan u sve ove rezultate. Takođe želio bih da se zahvalim svima koji su pomagali Crvenoj zvezdi i posebno kompaniji Gaspromnjeft koja je svojom podrškom posebno doprinijela sveukupnom poboljšanju stanja, bez obzira što to stanje nije onakvo kakvo bismo mi željeli", istakao je predsjednik Skupštine SD Crvena zvezda prof. dr Petar Škundrić.

Članovi Upravnog odbora SD Crvena zvezda su: Srđan Rašković, Ivan Todorov, Dušan Cincar, Vlada Kovačević, Ana Avramović, Dejan Stamatović, Đurđevka Ćeramilac, Zvezdan Terzić, Miodrag Lemajić, Goran Đaković, Ivan Bošnjak, Stojan Vujko, Budimir Raičković, Bojan Dimić, Draško Marković, Goran Gole, dr Nebojša Čović, Anđelka Vukmirović Radulović, Željko Pešut i Mirko Butulija.