latinica  ћирилица
18/10/2014 |  09:00 | Autor: RTRS

SEHA liga: Borac protiv Radničkog traži prvu pobjedu

Rukometaši Borca sastaće se u okviru šestog kola regionalne SEHA Јužni tok Gasprom lige sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

Igrači Igora Rađenovića imaju četiri poraza uz jedan neriješen rezultat, dok sa druge strane tim iz Kragujevca u pet odigranih kola ima učinak od jedne pobjede, jednog neriješenog rezultata i tri poraza.

Meč sa Radničkim je prilika da Banjalučani dođu do prve pobjede u ovogodišnjem izdanju SEHA lige.

"Iskreno se nadam da ćemo upisati prva tri boda, jedan smo upisali protiv Vojvodine, iako smo u tom meču očekivali sva tri. Međutim, to je sport, tako da se nadamo da ćemo sutra doći do prve pobjede u ovoj sezoni", kazao je rukometaš Borca Davorin Vujović.

Borac je u prvom meču odigranom u Kragujevcu poražen sa dva gola razlike, međutim, tada se vidjelo da je to ekipa sličnog kvaliteta Banjalučanima.

"Na meč u Kragujevac smo otputovali roviti, ali smo i sa takvom ekipom imali šansu da igramo, pokazali smo da smo ravnopravni sa njima, tako da očekujemo pobjedu", kazao je Vujović.

U timu Borca nema povrijeđenih igrača, tako da su za meč sa Radničkim svi igrači na raspolaganju treneru Rađenoviću.

Eventualnom pobjedom u meču sa Kragujevčanima, banjalučki rukometaši će skinuti pritisak sa sebe.

"Odigrano je šesto kolo i mislimo da je vrijeme da upišemo prvu pobjedu, sasvim siguro ćemo sebi mnogo olakšati dalji tok lige te skinuti pritisak sa sebe".

Utakmica između Borca i Radničkog igra se u subotu u sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 20.00 časova.