latinica  ћирилица
19/10/2014 |  13:01 | Autor: RTRS

Derbi iz ugla trenera "vječitih" rivala

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić nakon pobjede od 1:0 u "vječitom derbiju" rekao je da su crno-bijeli zasluženo slavili, dok je njegov kolega iz Crvene zvezde Nenad Lalatović konstatovao da je mladi tim platio cijenu neiskustvu.

"U prvom poluvremenu bili smo konfuzni, dok smo u drugom bili bolja ekipa, promašili smo tri-četiri zicera prije gola i bili mnogo opasniji od Zvezde. Ovo je važna i zaslužena pobjeda za nas, ne znam koji nam je ovo trijumf u nizu. Počelo je od prošlog derbija, ali idemo dalje, u četvrtak nas čeka meč protiv Beškitaša", rekao je Nikolić poslije utakmice, a prenijela sportska centrala.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da nema šta da zamjeri svojim igračima, jer crveno-bijeli nisu imali sreće sa realizacijom.

"Imamo mlad tim, Јović je debitovao u derbijima sa 16 godina, imao je dvije stopostotne šanse i morali smo da vodimo sa tri gola razlik na poluvremenu. Bili smo bolji u tom periodu, Partizan je poslije preuzeo inicijativu i bio bolji za taj jedan pogodak. Nemam šta da zamjerim momcima, okrećemo se sljedećim utakmicama", rekao je Lalatović.