latinica  ћирилица
31/10/2014 |  09:08 | Autor: RTRS

Sberbank - Djeci rođenoj 31.10.2014. godine štedne knjižice sa 100 KM

Sberbank a.d. Banja Luka će povodom Dana štednje djeci rođenoj dana 31.10.2014. godine uručiti štedne knjižice sa iznosom od 100 konvertibilnih maraka. Rukovodioci Sberbank a.d. Banja Luka poslovnica će u narednim danima obići porodilišta na području Republike Srpske i uručiti Sberbank čestitke.

“Dan štednje nam skreće pažnju na značaj štednje u našoj svakodnevnici, jer mi suštinski štedimo kako bismo osigurali svoju budućnost. S toga štednju posmatramo kao dobru naviku koja nam osigurava stabilnu i sigurnu budućnost, te bismo od malih nogu trebali sticati naviku štednje. Upravo iz ovog razloga smo odlučili da iskoristimo Dan štednje kako bismo našim najmlađim sugrađanima poklonili štedne knjižice, te time uložili u bolje sutra. Smatramo da je naša obaveza da mališanima na području Republike Srpske pomognemo pri prvim štednim koracima.“ Izjavio je ovim podovom Izvršni direktor Sberbank a.d. Banja Luka Sandro Mihajlović.

Iz Sberbank a.d. Banja Luka poručuju da će čestitke ove Banke biti podijeljene u porodilištima Republike Srpske narednih dana, te da se roditelji koji su dobili čestitke jave u najbliže poslovnice Sberbank a.d. Banja Luka. Potrebno je da roditelji uz ličnu kartu dostave i rodni list djeteta, kako bi mogli preuzeti štedne knjižice.