latinica  ћирилица
18/11/2014 |  11:42 | Autor: RTRS

Komemoracija Aleksandru Škoriću

Povodom smrti dugogodišnjeg novinara Radio- televizije Republike Srpske, Aleksandra Škorića, u prijedorskom pozorištu održan je komemorativni skup u pomen ovom istaknutom novinaru, humanisti i sportskom radniku.
Komemoracija - Foto: SRNA
KomemoracijaFoto: SRNA

Komemoraciji je, osim rodbine, prisustvovao veliki broj prijatelja, kolega, predstavnika javnog i političkog života i rukovodstvo naše kuće.

Aleksandar Škorić ostaće upamćen kao ratni reporter, novinar Informativnog programa, ali, prije svega, kao novinar Sportske redakcije RTRS-a, u kojoj je bio jedan od najboljih komentatora fudbalskih i košarkaških utakmica.

Sahrana našeg radnog kolege je u 13 časova na Gradskom pravoslavnom groblju u Prijedoru.

Dodik uputio telegram saučešća

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici preminulog novinara Aleksandra Škorića. Dodik je naveo da je sa žaljenjem primio tužnu vijest o smrti Aleksandra Škorića.

- Smrt Aleksandra Škorića predstavlja nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, prijatelje, radne kolege, ali i za novinarstvo u Republici Srpskoj u kojem je ostavio neizbrisiv trag. Saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze mog najdubljeg saučešća, piše u telegramu predsjednika Srpske.