latinica  ћирилица
27/11/2014 |  07:06 | Autor: RTRS

Nikolić: Nova prilika za dokazivanje

Fudbaleri Partizana gostuju kod ekipe Totenhema u okviru petog kola Lige Evrope.

Trener crno - bijelih Marko Nikolić rekao je da njegov mladi tim ima još jednu priliku za dokazivanjem protiv Totenhema.

Crno-beli gostuju u četvrtak na Vajt Hart Lejnu u petom kolu Lige Evrope, a Nikolić je poručio da ne putuju sa belom zastavom u London.

"Veliko je zadovoljstvo igrati u kolijevci fudbala, ambijent na stadionu će sigurno motivisati fudbalere i to je nova prilika za novo dokazivanje protiv jednog od najboljih klubova Premijer lige", rekao je Nikolić a prenio B92.

Trener crno-belih očekuje sličan meč kao u prvom duelu u Beogradu, gde je Totenhem igrao u kombinovanom sastavu, a rezultat bio 0:0.

"Protivnik ima kvalitetan tim, ali su poslije meča u Beograda ušli u probleme i sada polako podižu formu. Oni su najvjerovatnije obezbijedili plasman u drugu rundu i očekujem da će igrati slično kao u Humskoj. Ko god da bude igrao, biće to veoma jak sastav. Biće ovo još jedna prilika za uživanje i mislim da neće nedostajati tenzije", rekao je Nikolić.

Partizan je posljednji tim na tabeli grupe C sa samo jednim osvojenim bodom, Totenhem i Bešiktaš su na diobi prvog mjesta sa osam bodova, dok Asteras ima četiri. Beogradski crno - bijeli su ostali bez šanse za prolazom u narednu fazu takmičenja.

U drugom meču grupe sastaju se Asteras i Bešiktaš.

Susret između Totenhema – Partizana igra se u četvrtak od 21.05 na stadionu "Vajt Hart Lejn" u Londonu.

Grupa C
Asteras - Bešiktaš (21.05)
Totenhem - Partizan (21.05)

1 Totenhem 4 8
2 Bešiktaš 4 8
3 Asteras 4 4
4 Partizan 4 1