latinica  ћирилица
28/11/2014 |  08:44 | Autor: B92

Pele: Nisam bio na intenzivnoj njezi

Legendarni fudbaler Pele demantovao je da je prebačen na intenzivnu njegu, da se osjeća dobro i da je u bolnici samo bio u posebnoj sobi zbog privatnosti.

Podsjećamo, svjetski mediji su u četvrtak javili da je Pele (74) prebačen na odjeljenje intenzivne njege u bolnici u Sao Paolu, jer mu se stanje pogoršalo.

"Želim da vas obavijestim da se osjećam dobro. Nisam bio na intenzivnoj njezi, već sam samo boravio u posebnoj sobi zbog privatnosti", rekao je Pele.

"Drago mi je zbog vaše ljubavi i podrške i hvala Bogu moje staje nije ozbiljno. Planiram da predstojeće praznike provedem sa svojom porodicom i da novu godinu počnem zdrav i da putujem tamo gdje sam već isplanirao. Hvala svima", rekao je Pele.

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena prebačen je u bolnicu u ponedjeljak zbog urinarne infekcije, samo dvije nedjelje nakon što je operisan zbog problema sa kamenjem u bubrezima.

On je otpušten iz bolnice samo tri dana nakon operacije i pretpostavljalo se da se dobro oporavlja, a u četvrtak je ponovo smješten u bolnicu.