latinica  ћирилица
13/12/2014 |  17:39 | Autor: SRNA

Stefanović: Zatvoriti put na Adi Huji

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović pozvao je Gradsku upravu Beograda da zatvori put na Adi Huji, gdje se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda.

 "Iako je saobraćajnicu, koliko mi je poznato, sagradilo privatno lice na posedu Luke Beograd, pa samim tim nije u nadležnosti grada Beograda i opštine Palilula, potrebno je što pre zatvoriti put kako se ne bi dogodila nova nesreća, poput one u kojoj je pre samo tri nedelje stradalo troje mladih ljudi", rekao je Stefanović.

Policija je spremna, kako je dodao, da se uključi u akciju da bi se automobilima onemogućio prilaz keju i vodi, prenijeli su beogradski mediji.

"U međuvremenu saobraćajna policija pojačaće kontrole na Adi Huji", poručio je Stefanović.

Јedan automobil rano jutros sletio je sa puta na Adi Huji i zaustavio se na betonskom dijelu na samom ulasku u rijeku, u blizini mjesta gde se nedavno utopilo troje mladih kad su automobilom upali u Dunav.

U MUP-u Srbije rečeno je da nema povrijeđenih i da se automobil kretao prilagođenom brizinom i zaustavio na ivici, odnosno betonu na samom ulasku u rijeku.

Krajem novembra automobil u kojem je bilo šestoro mladih sletio je u Dunav na Adi Huji, tri osobe su uspjele da se spasu, dok su tri poginule.