latinica  ћирилица
14/12/2014 |  17:24 | Autor: B92

Radonjić pred Igokeu: Vilijams i Marjanović upitni

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je za njegovu ekipu najbitnije da u utakmici protiv Igokee u Јadranskoj ligi osvoji nove bodove.

"Svjesni smo važnosti utakmice protiv Igokee, koja nam dolazi poslije teškog gostovanja u Grčkoj. Za nas je najbitnije da upišemo nove bodove, da odigramo odgovorno i da nastavimo borbu za prvo mjesto sa Budućnošću", rekao je Radonjić.

Crvena zvezda je ove sezone u Јadranskoj ligi ostvarila 11 uzastopnih pobjeda, a samo je još jedna dijeli od izjednačenja rekorda ljubljanske Olimpije po broju uzastopnih trijumfana startu sezone.

"Nema apsolutno bilo kakvog pritiska što se tiče 12. pobjede. Nama je prioritet poznat, a to je da zadržimo prvo mjesto. Osjećamo pritisak što se tiče rezultata na kraju sezone. Svi znaju koji je naš cilj... Da dođemo da polufinala, a potom i finala", jasan je Radonjić.

On je ocijenio da je ekipa Igokee sklop "mladosti i iskustva" i da će u ponedjeljak u hali "Pionir" pokušati da iznenadi Zvezdu.

"Igokea je jedna jako dobra ekipa... Po imenima je možda trebalo da ima neku pobjedu više. Njihova pozicija pozicija na tabeli nas neće zavarati. Trebalo bi da budemo koncentrisani na našu igru i da odradimo ono što se dogovorimo", dodao je on.

Trener Zvezde rekao je da je neizvjestan nastup povrijeđenog Markusa Vilijamsa protiv Igokee.

"Potrošnja igrača je velika zbog velikog broja utakmica i mnogo putovanja. Zbog toga dolazi do problema s povredama. Vilijams je neizvjestan za utakmicu, iako ne bi trebalo da je u pitanju veći problem... Više ćemo znati u toku ponedjeljka. Boban Marjanović je imao problema s prehladom, ali on je bio na treningu i trebalo bi da bude spreman za meč", rekao je crnogorski stručnjak.

Crvena zvezda dočekaće u ponedjeljak od 21.00 u hali "Pionir" Igokeu u posljednjoj utakmici 12. kola Јadranske lige.