latinica  ћирилица
21/12/2014 |  18:46 | Autor: novosti.rs

Terzić odgovorio na anonimna pisma

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, nakon što mu je na nedeljnoj Skupštini kluba, potvrđen mandat, izašao je pred govornicu i odgovorio na niz pitanja koje mu je u prethodnih desetak dana uputio anonimni fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana.

Terzić je istakao da je, iako po statutu odgovara Upravnom odboru, osjetio potrebu da se obrati članovima Skupštine.

"Ne bih u ovom trenutku o problemima, nego o načinu na koji da ih rješavamo. Moramo to da radimo unutar kluba. To su postavili veliki ljudi, čija imena danas sa ponosom izgovaramo. Nisam se oglašavao zbog anonimnih pisama. Ali ovo je mjesto na kojem treba da odgovorim na neka pitanja", rekao je Terzić, dodavši da je i prilikom dolaska na stadion "Rajko Mitić" obećao da će raditi transparentno...

"Dug nije povećan na 54 miliona evra, smanjen je za nekoliko stotina hiljada. Nije uzeti nijedan kredit, Luka Јović nije ustupljen prijatelju, niti će se to desiti. Mrđa, Milijaš i Ninković nisu otjerani iz kluba, svi su bili korektni. Nijedan igrač Zvezde nije potpisao ni za jednog agenta. Istina je drugačija. Shvatio sam ovaj posao kao veliki profesionalni izazov, radim 12 sati dnevno. Odrekao sam se plate, ne koristim vozače i nisam ručao nijednom na teret Zvezde. Postoje evidencije koliko sam novca pozajmio klubu", rekao je Terzić.

Nekadašnji čelni čovjek FSS i OFK Beograda istakao je da nema problem da prihvati odgovornost, naglasivši da nije zadovoljan rezultatima koje je tim ostvario u proljećnom dijelu sezone.

"Sklopili smo tim kako smo mogli. Ono što je dobro je što smo se okrenuli djeci i omladinskoj školi. Napravili plan i program kako da se izvučemo iz finansijske krize. Ne želim da vas lažem, ne garantujem da ćemo uspjeti, ali garantujem da je ovo jedini mogući način i da ćemo iskoristiti sve potencijale. Vi ćete nam suditi... Vrijeme je da se resetujemo, da odemo dva koraka unazad, da bismo potom išli pet unapred. Moramo da eliminišemo spekulacije, zlu krv... Mi smo pred ivicom ambisa. Ukazana mi je velika čast. Radiću najbolje što znam i samo u interesu Zvezde, rekao je generalni direkto crveno - bijelih.