latinica  ћирилица
21/01/2015 |  13:18 | Autor: RTRS

Najveći regionalni muzički spektakl "X Factor" i na RTRS-u

Imate ono nešto? Govore vam da ste posebni i trebate biti zvijezda? Vaše vrijeme upravo dolazi!

NAЈVEĆI REGIONALNI MUZIČKI SPEKTAKL I NA PROGRAMU RTRS!

Nova sezona imaće pravi regionalni karakter, jer će se emitovati u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, što je više od 18 miliona potencijalnih gledalaca!

Iza nove sezone regionalnog "X Factora" stoji CLM produkcija, kao i TV prva, koji su najavili brojna iznenađenja – čekaju nas sjajni specijalni gosti, sudije i voditelji!

Prilika da svoj talenat pokaže pred najvećim muzičkim zvijezdama u regionu ne pruža se svaki dan, a još se samo nagađaju imena potencijalnih članova žirija. Da li će to biti Zdravko Čolić, Đorđe Balašević ili Nina Badrić, ili neko drugo ime - saznaćemo USKORO!!!

Za teritoriju Republike Srpske prava emitovanja ovog vrhunskog muzičkog spektakla ima RTRS!

U programu Radio–televizije Republike Srpske ovog proljeća počeće emitovanje ovog popularnog šoua, pod nazivom "X Factor Adria".

Konkurencija i broj gledalaca je impozantan. 18.822.126 (osamnaest MILIONA) ljudi očekuje fantastična i uzbudljiva muzička avantura u kojoj će se najveći talenti sa "X Factorom" iz cijelog regiona boriti za prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere. Pjevački talenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije imaju šansu da se prijave i oprobaju na audicijama koje će se održavati u mnogim gradovima širom regiona.

 

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria