latinica  ћирилица
31/01/2015 |  16:58 | Autor: RTRS

Gradski odbor SNSD Banjaluka: Zadovoljni izbornim rezultatom (VIDEO)

Na redovnoj sjednici Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci usvojen je program rada za ovu godinu. Definisani su ciljevi koje je Gradski odbor odredio kao prioritete, pri čemu su analizirani i rezultati koje je ova stranka ostvarila u Banjaluci na proteklim opštim izborima.
Redovna sjednica Gradskog odbora SNSD-a - Foto: SRNA
Redovna sjednica Gradskog odbora SNSD-aFoto: SRNA

U banjalučkom odboru SNSD-a zadovoljni su pobjedom na sva četiri nivoa, pa je zbog toga istaknuto ono što je bilo dobro, ali i ono što bi u narednom periodu trebalo da se poboljša. U Gradski odbor biće i četiri nova člana: odbornici Marinko Umićević i Milan Granula koji su pristupili SNSD-u, zamjenica gradonačelnika Јasna Brkić i Rajko Radovanović koji je vodio izborni štab u 2014. godini.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, Igor Radojičić ističe da je ova redovna sjednica Gradskog odbora potvrda da je situacija u navjećoj stranci u Srpskoj pod kontrolom. Nakon gotovo tri mjeseca, Radojičić je danas prvi put stao pred kamere, pa je neizbježno pitanje bilo u vezi s njegovim navodnim odlaskom iz SNSD-a i formiranje nove stranke.

"To mediji spekulišu, pitajte one koji to pišu. To nije izašlo iz mojih usta", kaže Radojičić.

Kako na Tviteru, tako i pred kamerom, Radojičić je ponovio da je analiza bivšeg generalnog sektretara SNSD-a Rajka Vasića o problemima unutar ove stranke i oko nje, dobra analiza.

"Pojedinačno, o određenim elementima, nemam namjeru da govorim javno ili da javno polemišem, ali je Vasić u toj analizi iznio jako tačne stvari“, kaže Radojičić.

Tačno je i to da su visoki funckioneri SNSD-a danas bili za istim stolom i da su rame uz rame na sjednici Gradskog odbora sjedili Igor Radojičić i Željka Cvijanović.