latinica  ћирилица
25/02/2015 |  13:32 | Autor: Mondo

Rukometašima Borca dva autobusa pokvarena na putu za Novi Sad

Uprava rukometnog kluba Borac m:tel već duže vrije čini sve što može da stabilizuje klub, kao i sami igrači, koji treniraju, igraju i više i ne pitaju za plate koje im "debelo" kasne.

Rukometašima Borca, praktično, ništa nije teško, pa ni kada moraju da zasuču rukave i bukvalno guraju autobus, koji im se pokvario na putu za Novi Sad, gdje im je večeras zakazan meč 15. kola SEHA lige.

A nije im se desio peh samo sa jednim, već sa dva autobusa!

Praktično nisu ni krenuli, a već u Banjaluci pokvario im se jedan autobus, pa je Borčeva ekspedicija morala da sačeka drugi.

Poslije sat i po čekanja konačno su krenuli na put, ali do novog kvara nije prošlo mnogo! Autobus sa Borčevim igračima stao je u Gradiškoj...

Fotografiju ovog nesvakidašnjeg prizora trener Igor Rađenović postavio je na Fejsbuk, uz komentar: "I drugi autobus se pokvario, možda i stignemo na utakmicu".

Pitanje je da li će Banjalučani stići u Novi Sad na vrijeme, jer se, kako saznaje MONDO, na graničnom prelazu u Gradiškoj još čeka rezervni dio za popravak autobusa.

Tamo je u međuvremenu krenuo treći autobus, koji bi trebalo da pokupi igrače i stručni štab Borca, pa da konačno "odlućnije" krenu ka Novom Sadu.