latinica  ћирилица
25/02/2015 |  16:29 | Autor: B92

Toni Bler u Beogradu, ministri o tome ćute

Kako B92 ekskluzivno saznaje, Toni Bler je danas posjetio Beograd i održao jednosatno predavanje pojedinim ministrima. O njegovoj posjeti nema zvaničnih informacija.
Toni Bler u Beogradu - Foto: B92
Toni Bler u BeograduFoto: B92

Niko od ministara izlazeći sa predavanja nije želeo da komentariše o čemu je bilo riječ.

Predavanje je održano na Dedinju, a ekipi B92 ulazak nije bio dozvoljen. Na parkingu su, kako navodi B92, bila službena vozila Vlade Srbije. Blerovo predavanje je trajalo je oko jedan sat, poslije čega su klub poslanika počeli da napustaju ministri. 

Na pitanja B92 nisu odgovorili ministri Dušan Vujović, Ivan Tasovac, Nikola Selaković i Zorana Mihajlović, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali je kratko rekao da će "o sastanku pričati neko drugi".

Nekadašnji britanski premijer je, kako komentariše B92, želio da u Beogradu ostane neprimijećen, pa je zato Klub poslanika napustio kroz zadnji izlaz, najverovatnije kroz kuhinju. Napustio je objekat u pratnji blindiranih kombija i automobila.

Kako se sazanaje, Bler je ministrima objašnjavao strategiju političkog djelovanja, odnose sa javnošću i način na koji bi trebalo da komuniciraju sa medijima.

Takođe, rekao im je da bi trebalo da se fokusiraju na tri ili četiri teme tokom svog mandata.