latinica  ћирилица
22/03/2015 |  08:21 | Autor: RTRS

Počinje X Factor Adria! RTRS od 21.00

Sjajni muzički talenti, nova takmičarska pravila, žiri koji čine regionalne muzičke zvijezde, svjetska produkcija, teške odluke, suze i smijeh - samo su dio onoga što nas očekuje u drugoj sezoni najspektakularnijeg regionalnog pjevačkog šou programa X Factor Adria!

Šou će se prikazivati u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Makedoniji, što je više od 18 miliona potencijalnih gledalaca.

I u programu Radio-televizije Republike Srpske počinje potraga za regionalnom muzičkom zvijezdom!

Najveći zadatak ipak imaju Aleksandra Kovač, Željko Јoksimović, Masimo Savić i Tonči Huljić, članovi žirija koji su u potrazi za regionalnom muzičkom zvijezdom.

U programu RTRS-a, od nedjelje 22. marta, sa početkom u 21.00 čas, pogledajte kako se kandidati iz cijelog regiona snalaze pred stručnim žirijem, ali i kako se žiri snalazi u svojoj ulozi.

Očekuje nas i vizuelni spektakl, jer je šou rađen po svjetskoj licenci, u studiju od čak 1800 kvadratnih metara. Kroz X Factor Adria vodiće vas domaćini: dobro poznato TV lice Antonija Blaće i glumac Aleksandar Radojčić, a iza scene  voditeljka Snežana Velkov.
 

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria